ISC Praha - Speed Skating Team

Videa

Příspěvky

Vítězné Le Mans 2013

V těchto dnech jsou tomu právě tři roky, kdy náš oddíl vybojoval jedno ze svých nejcennějších vítězství - zvítězil na prestižním vytrvalostním závodě 24 hodin Le Mans v kategorii Veterans. Není proto od věci si tento úspěch připomenout v krátkém, leč exkluzivním a dosud nepublikovaném videu z míst, kam se jen tak někdo nedostane!

 

(5) LifeInLine Tour : Opava (8.9.2013)

 VIDEO  (fm) Poslední závod ze seriálu LifeInLine Tour 2013, který byl zároveň Akademickým MČR v půlmaratonu, se uskutečnil o uplynulé neděli ve slezské metropoli Opavě. Téměř až do poslední chvíle probíhal boj o celkové vítězství v celé tour - vítězi se nakonec stali v mužích Richard Kudělásek (Bruslárna.cz) a v ženách Kateřina Novotná (KSB Benátky nad Jizerou).

 

(4) LifeInLine Tour : Praha (MČR v půlmaratonu) (4.8.2013)

 VIDEO  (fm) Předposlední závod ze seriálu LifeInLine Tour 2013 nabídl divákům lahůdku v podobě startu několikanásobného mistra světa Yanna Guyadera z Francie. Hlavní závod dne, který byl zároveň i Mistrovstvím ČR v půlmaratonu, pak nabídl napínavou podívanou až do samotného závěru.

 

(3) LifeInLine Tour : Brno (7.7.2013)

(3) LifeInLine Tour : Brno (7.7.2013) VIDEO  (fm) Legendární okruh na brněnském Výstavišti byl opět po několika letech svědkem bruslařských klání - do moravské metropole tentokrát zavítala oblíbená LifeInLine Tour 2013. Již týden po závodech je tady sestřih České televize, který nabízí vše podstatné, co se o uplynulé neděli v Brně odehrálo.

 

(2) LifeInLine Tour : (Ostrava) (WIC) (15.6.2013)

 VIDEO  (fm) Ostrava a Světový pohár v inline bruslení - to je spojení, které platí již několik let. V letošním roce se navíc po krátké odmlce na startu objevil favorit největší, Yann Guyader. Jak si tento fenomenální bruslař vedl, či jak se dařilo českému národnímu týmu v čele s Ondrou Suchým, to vše a daleko více nabízí dokument České televize.

 

24 Heures Roller Le Mans (25-26.5.2013, Le Mans, Francie)

 VIDEO  (fm) Týden po úspěchu české výpravy na závodě 24 Heures Roller Le Mans přichází Česká televize se sestřihem toho nejdůležitějšího, co se během tohoto vytrvalostního závodu událo. Po roce se nám opět v roli spolukomentátora představí miláček bruslařské veřejnosti a odborník na slovo vzatý, Michal Nepovím.

Dokument mapuje výjimečný úspěch českých závodníků, kteří i přes nepřízeň počasí dosáhli na medailové umístění hned ve čtyřech kategoriích: 2x ve veteránské kategorii (druhé a třetí místo), v kategorii žen (druhé místo) a v kategorii dvojic (druhé místo).

 

(1) LifeInLineTour : Hradec Králové (19.5.2013)

 VIDEO  (fm) Dokument zachycující vše podstatné z prvního závodu seriálu LifeInLine Tour 2013 v Hradci Králové odvysílala Česká televize v premiéře dne 3.6.2013 v 15:45 na programu ČT4. Ve 20 minutovém sestřihu se dozvíme o novinkách celého seriálu, uvidíme dojezdy hlavních závodů dne Open 10 a Open půlmaratonu a taktéž uslyšíme postřehy vítězů.

 

Le Mans 2013 (Winjay ISC Praha promo video)

 VIDEO  gb.gif (fm) Svátek všech bruslařů, legendární závod  24 Heures Rollers, se nezadržitelně blíží a do jeho startu zbývá jen několik posledních dnů. Je pro nás velkou ctí, že se opět po roce můžeme zůčastnit tohoto mimořádně náročného vytrvalostního závodu a pokusit se navázat na úspěšné vystoupení našeho týmu z let minulých, kdy jsme postupně vybojovali třetí a druhé místo ve veteránské kategorii. Pro letošní ročník závodu má náš tým ambice nejvyšší a prakticky jiné umístění než vítězství v kategorii veteránů bude považováno za neúspěch.